Kategorier
Skönhet

Föryngring genom ny teknik

Små fina rynkor i ansiktet kan göra att ens utseende förändras och man ser mycket äldre ut. Genom att fylla ut rynkorna kan man återfå sitt forna utseende och genast se flera år yngre ut.

När man började föryngra människors utseende genom injektioner var det till en början med ett medel som innebar att ansiktets muskler reagerade och på så sätt förändrade utseendet. Det var ett ingrepp som också gjorde att det ofta syntes väldigt väl på de som gjort det. Idag finns det en ny teknik som ger ungefär samma resultat men utan samma starka påverkan på patienten. Därför har den blivit mycket populär och finns nu tillgänglig även på mindre orter.

Därför får man rynkor

Det finns många olika anledningar till att rynkor uppstår, även om det oftast har med åldrande att göra. Man kan påverka uppkomsten av rynkor genom att dricka mycket vatten, äta som man ska, undvika att gå upp och ner i vikt allt för mycket, undvika solen och låta bli att röka. Sömn spelar också en stor roll när det gäller bildandet av rynkor. Det brukar vara förödande för huden att använda sig av droger av olika slag. Vill man få så lite rynkor som möjligt ska man undvika allt detta så gott det går. Förr eller senare kommer dock rynkorna ändå att dyka upp. Det beror på att huden åldras och att elasticiteten sjunker i huden. Det går inte att minska synbara linjer hur mycket som helst utan att använda sig av fillers. Läs mer om fillers här: fillersgöteborg.se