Kategorier
Skönhet

Fillers Västerås – vanliga frågor 

Upplever du att du fått fler rynkor och att du i och med detta också upplever att ungdomen är på väg att blåsa förbi? I takt med att vi åldras så påverkas också vår hud. Den blir mindre elastisk och detta i kombination med att volymen minskar – av exempelvis fett – gör att huden blir slappare och att vi också kan se att detta resulterar i rynkor. 

Dessa kan sätta sig i pannan, de kan synas i form av små kråkfötter vid ögonen – eller som små sura rynkor vid mungiporna. Det är, helt enkelt, så att ett åldrande påverkar utseendet negativt och att man som en följd av detta också kan drabbas av kriser i livet där självförtroendet sjunker. 

Att behandla rynkor kan idag ske med olika metoder. En av de vanligaste handlar om fillers. Här nedan ska vi titta närmare på fillers i Västerås och vad man ska tänka på inför en behandling samt ge några tips och råd i största allmänhet. Detta gör vi genom att svara på några vanliga frågor om fillers i Västerås – enligt följande: 

Vad är fillers egentligen? 

Många blandar ihop fillers med en annan typ av behandling som kallas för botox. Skillnaderna mellan botox och fillers är att den senare används för att fylla ut huden – medan botox används för att släta ut densamma. En anna skillnad är att fillers sker med ett naturligt ämne – hyaluronsyra – medan botox i sin tur handlar om ett nervgift (som givetvis används i en väldigt liten skala). Fillers är mer naturligt och används för att återskapa. 

Kan jag välja fillers i Västerås samma dag? 

Nej, innan en behandling så krävs en konsultation där du som patient dels får förklara dina visioner och där dels saker som risker och eventuella komplikationer gås igenom. Konsultationen är en viktig del av varje behandling och där du som patient dels ges en utförlig information – och dels också en chans att verkligen fundera igenom beslutet. 

Varför är fillers bra? 

Det handlar om ett ingrepp som inte gör särskilt ont – och där bedövning används – och som dels har en god effekt samt inte kostar så mycket pengar. Utvecklingen då det kommer till fillers har också gått framåt rejält. Viktigt dock: du måste alltid välja en seriös behandlare. Idag finns det tyvärr massor av oseriösa aktörer på marknaden och med detta kan också komplikationer uppkomma vid en felbehandling. Välj klinik med omsorg!